Дейвид Бревик, един от създателите на оригиналната Diablo игра, обвини

...
Дейвид Бревик, един от създателите на оригиналната Diablo игра, обвини
Коментари Харесай

Създателят на Diablo обвини Blizzard, че вече гледа само парите

Дейвид Бревик, един от основателите на истинската Diablo игра, упрекна Blizzard , че се интересува повече от парите, в сравнение с от чиновниците си.
Бревик бе старши дизайнер на класиката от 1996 година и не спести думите си по време на присъединяване в Twitch. Под лекото влияние на алкохол – той удостовери, че се връща от покер среща – Бревик сподели мощни думи по отношение на политиката за човешки запаси на компанията.

„Те избират да загърбят елементарните чиновници за сметка на това, което им носи пари като компания. Орязаха редица схеми за заплащане и не им харесва това, че стоящите ниско могат да печелят естествени пари“, споделя той и добавя, че по всяка възможност напускането на съоснователя на Blizzard Майк Морхайм преди месец е точно поради вътрешната политика на компанията.

„Сигурно завиждат, че Fortnite изкарва повече пари от Overwatch . Overwatch не е Fortnite, по дяволите“.

Бревик споделя още, че не чака неотдавнашен анонс на Diablo 4 – нещо, за което той предизвести почитателите и преди BlizzCon.

„Не се надявайте прекомерно, двоумя се, че ще има какъвто и да било анонс на последваща част. Не съм осведомен с проектите им, само че имам много аргументи заради които подобен анонс няма да се случи“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР