Дейвид Бекъм се присъедини към дългите опашки в Лондон, за

...
Дейвид Бекъм се присъедини към дългите опашки в Лондон, за
Коментари Харесай

Бекъм чака 13 часа, за да се прости с Кралицата ВИДЕО

Дейвид Бекъм се причисли към дългите опашки в Лондон, с цел да мине около ковчега на починалата кралица Елизабет II. За задачата милиардерът чака почтително 13 часа.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид съобщи пред „ Sky News “, че се е включил към десетките хиляди хора, с цел да уважи " специфичната " кралица на Англия.

БГНЕС напомня, че гибелта на Елизабет провокира бурни страсти в цялата страна. Хората се редят на опашки с часове, доста от тях и през нощта, с цел да отдадат почитта си към починалия монарх.

Днес опашката беше краткотрайно спряна, откакто паркът в края на линията около река Темза доближи потенциал, заяви държавното управление.

47-годишният Бекъм беше забелязан на опашката с тъмна шапка, костюм и вратовръзка, заяви Агенция Франс Прес.

" Мислите ни са със фамилията - доста е особено да чуеш всички истории от хората тук ", сподели той пред „ Sky News “.  " Най-специалният миг за мен беше приемането на моят Орден на Британската империя през 2003 година

" Бях огромен късметлия, че съумях да имам няколко такива момента в живота си, с цел да бъда към Нейно Величество. Това е печален ден, само че ден, който би трябвало да се помни. "

Бекъм описа, че се е наредил на опашката в ранните часове с вярата да избегне основния напор. Планът му обаче е несполучлив.

" Мислех, че като дойда в 2:00 ч. сутринта, ще е малко по-спокойно - сгреших ", сподели той пред „ ITV News “. Бекъм е измежду десетките спортни звезди от Англия и света, които отдадоха респект на кралица Елизабет. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР