Дейвид Бекъм разкри, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го

...
Дейвид Бекъм разкри, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го
Коментари Харесай

Мъж-мечта: Освен че е много секси, Дейвид Бекъм чисти вкъщи по цяла нощ

Дейвид Бекъм разкри, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го кара да прекарва дълги часове в разчистване на дома си всяка вечер.

Той даже оставал безсънен, с цел да излъска свещите на фамилията дълго откакто всички към този момент са си легнали.
                             

 

 

Суперзвездата и преди е приказвал за любовта си към чистотата и реда, само че почитателите му са на мнение, че нещата са много по-сериозни, в сравнение с са считали преди. Преди време 47-годишният Дейвид показа, че би трябвало да поддържа всичко в прави линии или по двойки, с цел да се усеща добре.

В нов сериал на Netflix някогашният капитан на Англия проговори за това, че за него е значимо всичко в фамилното имение да бъде съвършено. Двамата със брачната половинка му Виктория живеят в къща на стойност 25 милиона паунда в Холанд Парк. Бекъм показа още, че си дава сметка, че всичко това е “странно ”.

 
                             

Обсесивно-компулсивно разстройство е положение, при което човек има натрапчиви мисли и компулсивно държание. То визира милиони хора по света.

“Почиствам дома ни толкоз добре, че почтено казано не съм сигурен, че в действителност се прави оценка толкоз доста от жена ми “, сподели той в филмовия откъс към кино лентата.

“Факт e, че когато всички са в леглото, аз обикалям, шетам свещите, включвам светлините на вярната конфигурация, убеждавам се, че на всички места е подредено. Мразя да слизам заран и да има чаши, чинии и купи. Уморително е да обикалям всяка една свещ и да я разчиствам. ” - добавя той.

 
                             

“Изрязвам восъка от свещите, разчиствам стъклото, това е моят домакински любим, който ненавиждам, димът към вътрешността на свещта. Знам, необичайно е. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР