Дейвид Бекъм получи да на своята мечта за създаване на

...
Дейвид Бекъм получи да на своята мечта за създаване на
Коментари Харесай

Жители в наркоманския квартал на Маями не искат стадиона на Бекъм

Дейвид Бекъм получи да на своята фантазия за основаване на тим в Маями, който ще играе в Мейджър Лийг Сокър. Само че компликациите за някогашния британски национал занапред стартират.

Първата му и съществена цел е да построи стадион за своя тим, само че Бекс си навлече гнева с избора на локация - едно от гетата на Маями, известно като дома на хероина в града. Става дума за квартал Оувъртаун, който е населяван най-вече от нарко дилъри, алкохолици, проститутки и вандали.

Във въпросния квартал приблизително дневно се създават по 20 изстрела, а в този момент жителите му имат нов общ зложелател - концепцията на Бекъм за построяването на стадион.

Според тях, Бекъм и неговите спонсори желаят да се възползват от евтината цена на земята и се опасяват, че голямото съоражение ще докара до загуба на домовете за доста от тях.

Жителите не са примамени и от стотиците работни места, които ще бъдат основани, защото не имат вяра те да бъдат за тях. Има терзания и че стадионът ще докара до по-засилено полицейско наличие и надлежно полицейско принуждение.

Съзвездие от артисти, артисти и спортисти пожела шанс на Бекъм
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР