Дейвид Бекъм крои амбициозен план да събере Лионел Меси и

...
Дейвид Бекъм крои амбициозен план да събере Лионел Меси и
Коментари Харесай

Мечтата на Бекъм: Меси в Интер Маями

Дейвид Бекъм крои упорит проект да събере Лионел Меси и трима от някогашните му съотборници от Барселона – Луис Суарес, Серхио Бускетс и Жорди Алба в Интер Маями. Бекъм желае да изведе МЛС на по-високо равнище, като подпише с четири международни звезди през идващите две години.

Легендата на Манчестър Юнайтед желае да притегли гръбнака на Барса, който завоюва требъл през сезон 2014/15. Меси е свързван с Интер Маями и преди, а Бекъм желае да притегли футболиста след приключването на контракта му с ПСЖ. Настоящият контракт на аржентинеца изтича в края на идващия сезон, макар че има опция да остане още един сезон в клуба. Бекъм се надява да извлече плюсове от нападките против Меси при отпадането на ПСЖ от Шампионската лига.

Другият състезател, който е спряган за идване в Интер Маями е играчът на Атлетико Мадрид Луис Суарес. Договорът му с Атлети изтича в края на сезона, като е малко евентуално да продължи престоя си в испанската столица. Бекъм се надява Суарес да се причисли към тима му. Англичанинът се надява да притегли и Серхио Бускетс от Барселона, чийто контракт изтича през 2023 година.

Финалното парче от пъзела на Бекъм е Жорди Алба, чийто контракт с Барса изтича през 2024 година. Квартетът имаше мощни години в Каталуния. Всички играха дружно в продължение на шест години и подвигнаха ШЛ през 2015 година. Въпреки залеза на кариерата им, чака се Бекъм да построи тим към четиримата.

„ Може ли да се случи? Ще настояваме. Аз съм оптимист по душа. Мога ли да видя това да се случи – допустимо е “, сподели съсобственикът на Интер Маями Хорхе Мас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР