Дейвид Бекъм е уверен, че звезди от ранга на Кристиано

...
Дейвид Бекъм е уверен, че звезди от ранга на Кристиано
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм е уверен, че звезди от ранга на Роналдо и Меси ще играят в Интер Маями

Дейвид Бекъм е убеден, че звезди от ранга на Кристиано Роналдо и Лионел Меси ще играят в Интер Маями. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е съсобственик на клуба от Южна Флорида, който сега се построява. Вече бяха привлечени Гонсало Игуаин и Блес Матюиди, което сподели огромните упоритости на Интер, който приключи десети в дебютния си сезон в Мейджърс Лийг Сокър.

" Когато обявихме Маями, беше предстоящо, че ще се приказва какви играчи ще притеглим, дали ще бъде Роналдо, Меси, Неймар. Всъщност не мисля, че е мъчно за един състезател да реши да пристигна, тъй като мястото е ужасно ", показа Бекъм пред ESPN.

David Beckham thinks Lionel Messi and Cristiano Ronaldo will be drawn to Inter Miami as he targets ‘big star’ transfers

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
" Очевидно, градът е страховит. Имаме сериозна поддръжка от страна на почитателите. Разбирам, че има много гении в Маями и Южна Флорида. Тук имаме превъзходна опция. Маями е град, който притегля футболисти, играли в Европа ", добави той.

Бекъм разяснява и назначението на Фил Невил за треньор на Интер Маями: " Той е треньор, който извлича най-хубавото от играчите. Той не работи единствено с опитните футболисти, само че и с младите, които идват от академиите. Опитът му да е част от една от най-хубавите академии в Манчестър Юнайтед. Беше помощник на Дейвид Мойс в Юнайтед, помощник във Валенсия. След това пое женския народен тим на Англия, което беше страховит опит, само че и предизвикателство на моменти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР