Дейвид Бекъм е провел разговори с бившия си съотборник в

...
Дейвид Бекъм е провел разговори с бившия си съотборник в
Коментари Харесай

Бекъм взима Невил за треньор в Маями

Дейвид Бекъм е провел диалози с някогашния си съотборник в Фил Невил по отношение на опцията той да поеме Интер Маями. Двамата са съсобственици на четвъртодивизионния британски клуб Салфорд Юнайтед.

Невил би трябвало да напусне позицията си като старши треньор на женския народен тим на Англия по-късно през годината. Той разгласи решението си преди много време, само че към този момент остава, защото Сарина Вийгман, която ще го наследи, продължава работата си в националния тим на Нидерландия за дами. Удължаването се дължи на отлагането на Олимпиадата в Токио.

Бекъм е подготвен да предложи на Невил шанса да управлява Интер Маями от началото на новия сезон, който би трябвало да стартира през март. Според ESPN Фил ще се опита да се споразумее с Английската футболна асоциация, с цел да може да замине за Съединени американски щати.

Inter Miami have approached England Women's head coach Phil Neville about the managerial role at the club.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Маями приключи на десето място в дебютния си сезон в Източната конференция на МЛС, а ръководителите на клуба имат предпочитание за бърз напредък. Невил към момента не е работил като треньор при мъжете.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР