Дейвид Аркет се премести от дома си в Малибу. Актьорът

...
Дейвид Аркет се премести от дома си в Малибу. Актьорът
Коментари Харесай

Дейвид Аркет продава имот в Малибу за $1.8 млн.

Дейвид Аркет се реалокира от вкъщи си в Малибу. Актьорът неотдавна разгласи за продажба къщата си за отдих край плажната линия. Преди 5 години, през 2012 година, той предприе реновиране на целия парцел. Домът, който се намира в охранителен парк в региона Point Dume на Малибу, е изпълнен с тъмносив екстериор в промишлен жанр. Вътре къщата е изпълнена точно, с архитектурна дърворезба от 60-те години на предишния век. Къщата разполага с доста плъзгащи се стъклени порти, които вкарват в допълнение естествена светлина в пространството. Широката веранда дава на посетителите зашеметяваща панорама към океана. Аркет разгласи, че продава парцела за 1,8 милиона $. Ако тази цена ви наподобява стряскаща, помислете за гледната точка, местоположението и обстоятелството, че домовете от вида сглобяема къща в действителност са много детайлни.

Сред особеностите на къщата са, че разполага със специфична зона, ситуирана наоколо до главното жилищно пространство. Голяма повърхност от стената в нея е отдадена на фамозния Марлон Брандо.

В непосредственост са двете спални, едната с вградена бюро и другата с просторни високи тавани. Двете бани са оборудвани с черни шестоъгълни плочки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР