Дейв Улрих гостува на HR форум за бъдещето на работата,

...
Дейв Улрих гостува на HR форум за бъдещето на работата,
Коментари Харесай

Дейв Улрих: Работата е набор от ценности, а не мястото, на което ходим

Дейв Улрих гостува на HR конгрес за бъдещето на работата, проведен от " Капитал " преди три години.

© Надежда Чипева " Работата е набор от полезности, не е към този момент физическо място, на което вървим да работим ", споделя един от най-влиятелните и изобретателни хора в HR сферата в света - професор Дейв Улрих. Според него след корона рецесията е от още по-ключово значение организациите и бизнес водачите да живеят съгласно полезностите, които слагат в сърцето на фирмите си, да персонализират работата и да дават гъвкави благоприятни условия на чиновниците си да я правят.

Университетският учител, създател на редица книги, преподавател, мениджмънт коуч и бизнес съветник беше специфичен посетител на уебинар, проведен от " Капитал " тази седмица. В момента той преподава в Ross Business School в Университета в Мичиган и е сътрудник в консултантската компания The RBL Group.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В уебинара световноизвестният експерт в региона на водачеството и ръководството на човешките запаси дава практични препоръки за персоналното благоденствие на хората, успеваемостта на водачите и триумфа на организациите, които могат да са потребни и откакто пандемията отшуми.

Пълния запис от презентацията на Дейв Улрих и сесията с въпросите и отговорите от публиката, можете да гледате във видеото. Уебинарът е на британски език.



Очаквайте и идващия уебинар на " Капитал " на 4 юни с футуристa, цифров аналитик и преподавател на DigitalK Браян Солис, който ще приказва за това по какъв начин да направляваме и да се приспособяваме към новата стопанска система.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР