Дейв Майлс е на 25 г. от Нигерия. От пет

...
Дейв Майлс е на 25 г. от Нигерия. От пет
Коментари Харесай

Дейв Майлс: Много се радвам, че станах член на БСП, левите идеи могат да променят света

Дейв Майлс е на 25 година от Нигерия. От пет години живее в България и към този момент е част освен от живота на младите, само че и от политиката, тъй като от няколко дни той е към този момент е редиците на Българска социалистическа партия. Неговата музика е в " Ютюб “, " Спотифай “, " Саундклауд “. В рап рими споделя за живота на улицата и насочва послания за общественото тъждество, написа текстовете си самичък.

Интересите на Дейв към ръководството идват от родителите му, които също имат опит в политиката. Самият той сега също е последна година студент по политология и споделя, че левите хрумвания могат да трансформират света.

" Много се веселя, че станах член на тази партия, тъй като е лява партия. Ние работим с младежи, сътворяваме нови хрумвания и ги съчетаваме с тези на по-възрастното потомство “, споделя пред bTV Дейв Майлс.

В момента Дейв пътува за свои музикални участия в Дубай, само че вижда бъдещето си по-скоро в политиката, в сравнение с в музикалния бизнес. Засега в политиката у нас.

" Чувствам се удобно в България. Хората към мен споделят концепциите и възгледите ми. За мен това е положително място “, добави той.

" Прекрасен младеж от Нигерия, който бива включен в политическото общо говорене или връзка в една идна кампанийност от Българска социалистическа партия може би с вероятност или нарочна връзка, която е присъща на Българска социалистическа партия, като продължение на идеологическата работа с така наречен страни от третия свят в Африка, присъща за Българска комунистическа партия преди доста години “, съобщи преподавателят по политически връзки проф. доктор Росен Стоянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР