Дейв Аспрей, самопровъзгласилият се основател на , се появи в

...
Дейв Аспрей, самопровъзгласилият се основател на , се появи в
Коментари Харесай

Милионер „биохакер” предвижда да живее 180 години

Дейв Аспрей, самопровъзгласилият се създател на " ", се появи в ITV, с цел да изясни някои евтини и лесни способи за реализиране на по-дълъг живот.
Технически бизнесмен, който се надява да доживее най-малко 180 години, твърди, че един от ключовете за по-дългия живот е пропускането на закуската.
Дейв Аспрей, който беше един от първите хора, които използваха интернет, с цел да продават артикули, пръсна повече от 1 милион $ за скъпо лекуване със стволови кафези и криогенна терапия в устрема си да „ живее постоянно “.
Той се назовава създател на „ биохакинг “, което той изяснява като „ изкуство и просвета за смяна на нещата към себе си и в себе си, тъй че да имате надзор върху личната си биология “.
Появявайки се пред ITV, 47-годишният Аспрей съобщи, че той и брачната половинка му " се надпреварват да доближат 180 години ".
Перспективата да бъде единственият жив от приятелите и фамилията му в бъдеще също не го стряска – спорд него „ това, което ще се случи, е, че това ще се трансформира в нещо като мобилни телефони - всеки ги има ", съобщи той.
„ Всеки ще има анти-стареене. В момента има доста хора на възраст под 40 години, които ще бъдат на повече от 100 години - това е обезпечено. “
 Комедийната актриса Бети Уайт навърши 99 години и разкри тайната на дълголетието Комедийната актриса Бети Уайт навърши 99 години и разкри тайната на дълголетието
На 17 януари златното момиче на Холивуд - Бети Уайт навърши 99 години. Легендарната телевизионна звезда става известна с ролята си на...
" Пропускането на закуска е в действителност значимо ", сподели той. „ Ако съумеете да научите елементарния трик с от време на време недояждане, това, което откривате, е, че този ден имате повече сила, стартирате да отслабвате и стартирате да се чувствате по-добре. ”
Според него различен ключ към дълголетието е да се вечеря рано.
„ Ако постоянно имате храна в стомаха, тялото ви смила храната, вместо да се възвръща. “
Дейв също разполага с камера за криотерапия с течен азот, само че твърди, че просто студеният душ също може да помогне.
„ Това има голямо значение по какъв начин тялото ви създава сила - колкото повече сила имате, толкоз по-млади можете да бъдете. “.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР