ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Тони Стюарт накара своя отбор

...
ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Тони Стюарт накара своя отбор
Коментари Харесай

Собственикът на отбора, пилотът от Залата на славата Тони Стюарт обещава промени, поставя отбора на взрив след без победа през 2023 г.

ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Тони Стюарт накара своя тим НАСКАР да се взриви преди Дейтона 500 и в след безпечен сезон 2023: стигнете до победната лента, закачете банери — или друго.

Stewart-Haas Racing е допълнително от дребен спад. SHR беше напряко тъмен.

Отборът, който в миналото беше измежду най-хубавите в NASCAR, не е печелил в последните 84 надпревари за Купата, ориентирани към неделното Daytona 500. Съставът от четирима водачи за този сезон, който включва останалите Чейс Бриско и Райън Прийс и новодошлите Джош Бери и Ноа Грагсън имат обща победа за Купата в кариерата си – Бриско завоюва през 2022 година във Финикс.

Стюарт, толкоз разгорещен като водач, че получи прякора Дим, имаше задоволително провали. Трикратният първенец от Купата и водач на Залата на славата на NASCAR сподели, че стандартът в SHR - където Стюарт и неотдавна пенсионираният Кевин Харвик завоюваха шампионата - е подложен прекомерно високо, с цел да може тимът да остане надалеч отвън битката за купата.

„ Ще би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР