ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — NASCAR стартира новия си сезон

...
ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — NASCAR стартира новия си сезон
Коментари Харесай

NASCAR започва сезона със свеж нов шампион и спор за споделяне на приходите извън пистата

ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — NASCAR започва новия си сезон със противници, които се пробват да детронират Team Penske след две години на върха на Cup Series, до момента в който a Битката отвън пистата за шерване на приходите заплашва да засенчи конкуренцията.

Отборите рапортуват на Daytona International Speedway тази седмица за откриването на сезона Daytona 500 в неделя без ново съглашение, което е болно място от месеци. Разговорите за удължение на чартърното съглашение - което всъщност е система за франчайз в най-хубавите спортни серии в Съединени американски щати - останаха на назад във времето по отношение на договарянията на NASCAR за новата телевизионна договорка на стойност 7,7 милиарда $, която стартира идната година.

Настоящото чартърно съглашение изтича в края на този сезон. Отборите отхвърлиха да удължат извънредните договаряния с NASCAR до февруари. Те теоретично биха могли да се състезават за друга серия, в случай че обстановката се утежни, макар че провокациите там ще бъдат големи.

Член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР