ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Антъни Алфредо се класира за

...
ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Антъни Алфредо се класира за
Коментари Харесай

Beard Motorsports продължава в Daytona 500 в чест на покойния патриарх на отбора и семейството

ДЕЙТОНА БИЙЧ, Флорида (AP) — Антъни Алфредо се класира за Daytona 500 — няма гаранция за 24-годишния с прякор „ Fast Pasta ” — и обгърна крепко пенсионирания водач Брендън Гоган за мечешка прегръдка.

Алфредо беше вдигнат високо за момент, преди краката му да се върнат на пит шосето и ликуването продължи. Той изтри сълзите и прегърна всички, които откри. Над луната от наслада собственичката на тима Линда Биърд и дъщерята Ейми дръпнаха Алфредо за още една прегръдка и споделиха няколко приветствени думи.

Алфредо върна Beard Motorsports в най-големия театър на NASCAR. Да, той го направи за себе си, до момента в който преследва купата на цялостен работен ден, само че също по този начин и за Брадите и починалия патриарх на тима и фамилията, Марк Биърд.

Отборът с една кола се състезава единствено няколко пъти всеки сезон и не има чартър, който да му обезпечи място в Daytona 500. Beard Motorsports не съумя да се класира преди година с водач Остин Хил. Пропускането на надпреварата беше брутално пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР