Действията са реализирани на 16 ноември 2022 г. от служители

...
Действията са реализирани на 16 ноември 2022 г. от служители
Коментари Харесай

Задържаха трима измамници в Русе

Действията са осъществени на 16 ноември 2022 година от чиновници на ГДНП и регионалните дирекции в Стара Загора и Русе

Полицейската интервенция е подхваната след следствие на получен сигнал за осъществена машинация. На територията на Русе са арестувани трима мъже – 37-годишен от Ветово, Русенско, 44-годишен от Шкорпиловци, Варненско, и 24-годишен от село Камен, Великотърновско.

Задържането им е осъществено директно след евакуиране на инкриминираната сума, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При последвалите дейности по следствието у тях са открити и конфискувани материални доказателства от голяма важност към следствието. Установена е схемата, по която арестуваните са работили - посредством издание на разгласи във Facebook те предложили артикули на положителни цени. При връзка на жертвата за уговаряне на доставката е последвало искане за предплатено заплащане и превеждане на сума по посочена от тях сметка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по него продължава под надзора на районната прокуратура в Стара Загора.

Полицията още веднъж припомня: предплатени заплащания или авансово възнаграждение на превоз не се вършат, в случай че за това няма подписан контракт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР