Действията са осъществени вчера на територията на Долни Дъбник в

...
Действията са осъществени вчера на територията на Долни Дъбник в
Коментари Харесай

Трима столичани, извършили кражба от търговски обект, са задържани след предприети незабавни заградителни действия на полицаи от ОДМВР-Плевен

Действията са осъществени през вчерашния ден на територията на Долни Дъбник в границите на подхваната профилирана интервенция по широкообхватен надзор.

В ранния следобяд на улица в града униформените засичат лек автомобил, водачът не стопира на подадения сигнал и продължава придвижването си. Минути по-късно транспортното средство, без лидера и пасажерите в него, е открито на прилежаща улица. При огледа в колата са открити облекла – по първични данни, откраднати същия ден от  търговски обект в Плевен. В хода на подхванатите незабавни издирвателни и заградителни дейности 20-годишният водач и двамата му спътници – на 22 и 17 години, и тримата от София, са открити в рейс на гарата, пътуващ за Плевен. След свалянето им от рейса, те са отведени в полицейското ръководство.

Справка демонстрира, че 20-годишният столичанин не има удостоверение за ръководство на МПС, карал е в едногодишния период от наложено му наказателно разпореждане, влезнало в действие на 30.06.2022 година. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работата по документиране на незаконната активност на арестуваните продължава.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР