Действията на „Воля“ са евтин цирк. Това каза пред журналисти

...
Действията на „Воля“ са евтин цирк. Това каза пред журналисти
Коментари Харесай

Веселинов нападна Воля: Действията им са евтин цирк

Действията на „ Воля “ са на ниска цена цирк. Това сподели пред публицисти заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.
Във връзка с изявление на Пламен Христов от „ Воля “, че Красимир Каракачанов ненадейно се е разболял и по тази причина се отсрочва въпросът на Веселин Марешки към него в днешния парламентарен надзор, Веселинов посочи, че Каракачанов цяла седмица кара грип на крайник, който през вчерашния ден го е съборил.
„ Това е повода, няма нищо изключително. Той няма от к какво да се плаши, няма никаква пикантерия и във въпроса, който му е заложен, че да се бои “, изясни той.
Веселинов разяснява и дейностите на „ Воля “, които през вчерашния ден оповестиха, че напущат Народното събрание, а през днешния ден се записаха в зала.
Това е на ниска цена цирк . Един политик би трябвало да е сериозен, да си има сериозните тези и да си ги отстоява. А ние от тях тези не виждаме, виждаме единствено циркаджийски номера “, сподели още той.
Попитан дали е признателен на „ Воля “ за това, че са се записали през днешния ден и по тази причина се е събрал кворум, Веселинов уточни, че всеки един народен представител в Народното събрание е определен, с цел да работи.
„ Мисля си, че най-естествено държание на всеки един народен представител е да работи, неестественото е другото “, сподели още той.
„ Това, че някой е почнал да не върви на работа и това слага другите в неловко състояние и би трябвало те да „ теглят каиша “ , жестоко казано, не значи, че би трябвало да фетишизираме ходенето на работа изключително “, съобщи Веселинов.
По думите му ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ могат да обезпечават кворум в Народното събрание при цялостна готовност. „ Въпросът е не за какво „ Воля “ идва на работа, а за какво другите парламентарни групи не идват и не се записват “, сподели Веселинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР