Действията на украинските военни на бойното поле в борбата с

...
Действията на украинските военни на бойното поле в борбата с
Коментари Харесай

НАТО: Украйна промени из основи съвременната война

Действията на украинските военни на бойното поле в битката с съветските окупатори трансформираха радикално характера на актуалната война .

Това заяви осведомителната организация " Укринформ ", която разгласява изказване на ръководителя на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер.

" Украйна промени радикално актуалната война. Наблюдаваме доста забавна композиция от гражданско и военно съдействие ", сподели адмиралът.
 Съединени американски щати и Киев договарят Украйна да получи
Съединени американски щати и Киев договарят Украйна да получи " Пейтриът " и F-16

До два месеца Пентагонът може да достави NASAMS

Според Бауер се споделя, че Елон Мъск е дал Starlink и това е разрешило на Украйна да се включи в сателитни системи .

" Това е нов феномен в актуалната война, това сливане на сили сред военните и, в този случай, частна компания ", акцентира адмиралът.

Той означи, че украинските въоръжени сили употребяват западните оръжия доста креативен, от време на време по способи, които силите на Алианса в никакъв случай не са тествали в " естествени " условия .
 Ген. Мили: Военните закононарушения в Украйна не могат да бъдат скрити Обновена
Ген. Мили: Военните закононарушения в Украйна не могат да бъдат скрити

Кърби: Това е типа на покварата и бруталността, с която съветските сили водят тази война против Украйна

Бауер съобщи, че украинците са инсталирали системи, които нормално се употребяват на шасито на автомобил, на вода и са ги употребявали против съветски морски цели.

" Това са неща, които са доста забавни за наблюдаване. От друга страна, образованието в страни от НАТО от 2014 година насам разреши на украинската войска да промени метода си на водене на война от остарелия поструски жанр, който се наблюдаваше преди време, към по-модерен ", продължи висшият боен.

Адмиралът изясни, че това важи с особена мощ за военния мениджмънт.

" Това значи - казваш на бойците си за какво се бият и какво би трябвало да реализират, а осъществяването на тази задача оставяш на допустимо най-ниското тактическо равнище. Това е нещо, в което украинците са доста сполучливи ", показва Бауер.
 Нанси Пелоси: Украйна би трябвало да завоюва войната
Нанси Пелоси: Украйна би трябвало да завоюва войната

Според Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати, би трябвало да се потърси отговорност на Русия за спора

Офицерът се базира на опита от Харковската атака на ВСУ, когато дребни тактически единици, като взвод от до 30 бойци, водени от млад лейтенант, поемат самодейността и реагират бързо на измененията в обстановката на бойното поле .

В същото време съветските нашественици не престават да чакат заповеди от висшето командване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР