Действията на петте медицински сестри, барикадирали се в Партийния дом,

...
Действията на петте медицински сестри, барикадирали се в Партийния дом,
Коментари Харесай

Министър Ананиев: Действията на медицинските сестри са провокация срещу държавността

Действията на петте медицински сестри, барикадирали се в Партийния дом, са провокация против държавността. Това сподели министър на опазването на здравето Кирил Ананиев в Брюксел.

Според него зад дейностите на петте сестри стоят организации, които се пробват да извлекат политически дивиденти в подтекста на идните избори. На въпрос на Българска национална телевизия кои са тези организации Ананиев отговори: " Мая Манолова и Българска социалистическа партия, само че несъмнено има и други ".

Кирил Ананиев - министър на опазването на здравето: Категорично пред вас желая да заявя, че това е директна провокация против държавността посредством потребление на разнообразни способи на манипулиране на българските жители. Никога, нито аз, нито министър-председателят, нито държавното управление не е отказвало разговор с медицинските експерти. Последната ми среща беше преди 9 дни. Всичко, което са поискали, е или изпълнено, или в развой на осъществяване. Но с всяка нова среща те слагат нови и нови претенции, които са изцяло неизпълними.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР