Действията на МВР вчера показват, че никой не е над

...
Действията на МВР вчера показват, че никой не е над
Коментари Харесай

Кирил Петков: Текат проверки от Европейската прокуратура, самият аз бях разпитван

Действията на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден демонстрират, че никой не е над закона в България. Самият аз бях разпитван и дадох своите показания. Това съобщи министър-председателят Кирил Петков във връзка вчерашната огромна интервенция на Министерство на вътрешните работи във видеообръщение, оповестено в формалната страница на Министерски съвет във Facebook.

Според информацията досега в ареста за 24 часа са някогашният министър председател Бойко Борисов, пиарката му Севдалина Арнаудова, някогашният министър на финансите Владислав Горанов. Първоначалните данни, че някогашната шефка на бюджетната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова е арестувана също не се удостоверяват.

" В момента текат инспекции от Европейската прокуратура, само че къде е българската прокуратура и дали най-сетне ще застане на страната на българския народ, ще забележим в идващите дни. Моята роля е да дам цялостна независимост на всички органи да работят според законовите им пълномощия. Никой не би трябвало да изпитва боязън от истината. Само без боязън от недосегаемите, България в действителност може да се промени ", заключи министър председателят.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР