„Действията ми са последователни, свързани с гражданската ми дейност„, така

...
„Действията ми са последователни, свързани с гражданската ми дейност„, така
Коментари Харесай

Росица Кирова: Каузата за Северозапада и за Видин е това, което ме е водило до момента

„ Действията ми са поредни, свързани с гражданската ми дейност„, по този начин изясни пред БНР Росица Кирова, ръководител на Сдружение „ Единни за смяна “, оглавяването на листата на ГЕРБ във Видин. Тя до неотдавна беше координатор на „ ИТН “ в района и посочи, че това единствената партия, в която е членувала.

Тя акцентира, че идеята за Северозапада и за Видин е това, което я е водело във всичките години, в които е заявявала гражданската си позиция:

„ Била два мандата общински консултант от гражданската квота на ГЕРБ и съм била най-непримирим критик. Изтъквала съм грешките им и по едно и също време с това съм предложила решения “.

Кирова беше безапелационна, че не се отхвърля от рецензиите си към ГЕРБ, само че изясни, че е разкрила, че единствено с рецензии не може да се реализира нищо:

„ Аз съумях да събера задоволително хора към себе си и гражданска сила, с цел да трансформира това нещо. Да отрека, че държавното управление този път ни чу и персонално Бойко Борисов се ангажира това да бъде изпълнено в къси периоди. Защото е значимо построяването на пътя да се случи в границите на един човешки живот и да попречи на обезлюдяването на района “.

Росица Кирова посочи, че присъединяване ѝ в партията на Слави Трифонов е било поради убеждението ѝ, че страната се нуждае от смяна и от персони, които да имат свободно мнение и да бъдат честни, с цел да го устояват:

„ Смятах, че смяната е допустима в лицето на „ ИТН “, само че очевидно съм се заблуждавала„.

Интервюто на Снежана Иванова с Росица Кирова в предаването „ 12+3 “ можете да чуете от звуковия файл ТУК
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР