Действително много интересно и неочаквано е за мен това, което

...
Действително много интересно и неочаквано е за мен това, което
Коментари Харесай

Борисов към Радев за коронавируса: На първата седмица дайте да похарчим парите

Действително доста забавно и ненадейно е за мен това, което се случва. Всеки ден долагам на президента какво се случва и какво се прави. Сутринта в 10.00 ми се обади да ми каже двата претекста, с които връща закона, само че услужливо не помни да каже, че Българска социалистическа партия предложи текстовете, които връща, сподели министър ръководителят Бойко Борисов на изънреден брифинг. „ Даниела Дариткова ми се обади и ми сподели, че Българска социалистическа партия излизат, в случай че не приемем ограниченията за спекулата, в случай че лъже тя, значи неистина и аз “, сподели той. Второто, поради което ми сподели, че ще върне закона, е думичката „ погрешна информация “, аз му споделих да я заменят с каквато желаят.
В това, което прочетох, че Радев е споделил няма никакви оферти. Сутринта му споделих, че ще прегласуваме текстовете, тъй като е вярно.
Не пипаме в армията, до момента в който служителите на реда и жандармерията имат още сили да ревизират.
Най-важни са животът и здравето на хората. Какво желае, да пофарчим парите за една седмица ли? Не сме толкоз безотговорни, отсече министър председателят. Кредити ще даваме след месец-месец и половина, сподели той.
 Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР