Действително има сериал, но се опасявам, че г-н Гешев не

...
Действително има сериал, но се опасявам, че г-н Гешев не
Коментари Харесай

Демерджиев: Има сериал, но г-н Гешев не е сценариста. Питайте сценаристите за ролята на Сарафов

„ Действително има сериал, само че се притеснявам, че господин Гешев не е сценариста. Познавам Борислав Сарафов като експерт, само че кой тъкмо каква роля играе, питайте сценаристите “. Това сподели вътрешният министър Иван Демерджиев пред БТВ,

„ Имаме спор с господин Гешев дали този гърмеж е можел да засегне хората вътре в автомобила. Аз не преставам да считам, че не е могъл да засегне хората вътре, а той счита противоположното. Той е пътувал както е редно – без фамилията си. Автомобилът не може да побере толкоз хора “, изясни той.

„ За мен Гешев си отива, то това не взема решение казуса. Той от дълго време трябваше да прозре, че да стартира да работи съществено, да уличи, даже да задържи хората, които в този момент са застанали против него. Знам, че дълго време прокуратурата държи на трупчета производства “, твърди служебният министър на Румен Радев.

Според него за по-малко от два дни сме разбрали, че правосъдната система не е толкоз самостоятелна колкото се прокламира.

„ Искат да го махнат хората, които го назначиха през 2019 година - господин Борисов и хората към него.  Нищо не се е трансформирало от 2019 година, а се сервира като ново начало. Ролята на Движение за права и свободи е такава каквато е била постоянно. Двете политически сили - ГЕРБ и Движение за права и свободи вървят дружно. Аз не разбирам по този начин правосъдната промяна, разбирам я като същински съд, същинска прокуратура. Дайте си сметка по какъв начин идващия основен прокурор ще се бори с корупцията, в случай че отстраняването му е въпрос на един ден “, продължи разсъжденията си той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР