Действителен собственик на акциите на Левски“ остава Георги Попов и

...
Действителен собственик на акциите на Левски“ остава Георги Попов и
Коментари Харесай

Експерти по търговско право: Собственик на „Левски“ е Георги Попов

Действителен притежател на акциите на „ Левски “ остава Георги Попов и това ясно се вижда в Търговския указател, смятат адвокати. Според специалисти по Търговско право е несериозно да се счита, че има направено джиро и това е направило премиера Бойко Борисов притежател на клуба.

В съответния случай липсва предаване на скъпите книги и същите не са във притежание на господин Борисов.

Липсва изнесена информация или документи по отношение на съществуване на каузални връзки сред господин Борисов и господин Попов. Липсва и показан контракт за продажба на акции или различен писмен договор, които макар че не са въведени в теорията като наложителен документ при прекачване на акции, са се наложили в практиката за доказване на идеята сред страните.

В същото време е налице очевидно изразено противоречие от страна на господин Борисов да придобие акциите от „ ПФК Левски “ обективирано и в отхвърли му да одобри самите акции.

„ В резултат на изложеното, считаме, че даже и официално да има направено волеизявление за прекачване на акциите от „ ПФК Левски “ АД, то същото е недействително и не поражда юридически резултат, надлежно господин Бойко Борисов не е притежател на противоречивите акции. Изпълнителният шеф на „ ПФК Левски “ АД следва да върне неотложно скъпите книги на техния автентичен притежател “, настояват специалистите. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР