Действието в новата лента Вавилон се развива в края на

...
Действието в новата лента Вавилон се развива в края на
Коментари Харесай

Брад Пит и Марго Роби показват най-щурите периоди в историята на Холивуд във "Вавилон"

Действието в новата лента " Вавилон " се развива в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. по време на прехода на Холивуд от нямото към звуковото кино.

Филмът наблюдава възхода и падението на звезди, студийни босове, кинотворци и всевъзможни представители на киноиндустрията, които минават през бурния, вълшебен и абсурден интервал, останал в историята като епоха на безгранично разсипничество, несдържан крах и безнравственост.

Сюжетът слага в светлините на прожекторите артиста на върха на славата Джак Конрад (Брат Пит), готовата на всичко, с цел да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е освен това от живота, Мани Торес (Диего Калва).

Съдбите на тримата се преплитат, с цел да разкрият по зрелищен и мъчително прям метод човешката природа - от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същина.

В звук с Имало едно време... в Холивуд на Куентин Тарантино и въодушевен от нямото кино, и ненадминати класики като Сладък живот на Фредерико Фелини, Нашвил на Робърт Олтман и Кръстникът на Франсис Форд Копола, Вавилон е героичен роман в ненадминатите обичаи на остарелия Холивуд, който, благодарение на шепа герои, бележи значима смяна в обществото и културата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР