Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, заяви

...
Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, заяви
Коментари Харесай

На първото заседание на новия кабинет Денков възложи проверка на големи харчове в министерствата

Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, съобщи министър председателят
„ Първо желая да поздравя министрите с първия им работен ден и първото им съвещание. Още през вчерашния ден стана ясно кои са непосредствените задания, по които би трябвало да работим. Подготовката на бюджета – би трябвало всички да съдействате на министъра на финансите; второ- окомплектоване на кабинетите по министерства и трето – да довършим подготовката за управническата стратегия, който ще е нашият проект или Библия “, сподели при започване на първото съвещание на кабинета „ Денков- Габриел “.

Той помоли министрите да работят експедитивно по тези задания, „ тъй като никой няма да ни даде 100 дни. Това не би трябвало да стане за сметка на качеството “, разясни той.

Денков съобщи още, че в последните дни е видял медийни изявления информации за „ раздадени средства “ в много огромни размери – „ става въпрос за милиарди левове, без да е ясно дали са ориентирани дейно и ефикасно “, добави министър председателят.

„ Отново в медиите се появи информация за забавени процедури в някои министерства, където може да настъпят загуби в огромни размери. Не знам дали е правилно, би трябвало да се ревизира и наред с останалото да намерите време и да ревизирате какви огромни разноски са направени в министерства в последните седмици и месеци “.

„ На добър час, може да успеем, в случай че работим като екип “, сподели той в умозаключение. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР