Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, заяви

...
Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, заяви
Коментари Харесай

Първо заседание на новия кабинет: Денков възложи проверка на големи харчове в министерствата


Действайте експедитивно, никой няма да ни даде 100 дни, съобщи министър председателят

„ Първо желая да поздравя министрите с първия им работен ден и първото им съвещание. Още през вчерашния ден стана ясно кои са непосредствените задания, по които би трябвало да работим. Подготовката на бюджета – би трябвало всички да съдействате на министъра на финансите; второ- окомплектоване на кабинетите по министерства и трето – да довършим подготовката за управническата стратегия, който ще е нашият проект или Библия “, сподели при започване на първото съвещание на кабинета „ Денков- Габриел “.

Той помоли министрите да работят експедитивно по тези задания, „ тъй като никой няма да ни даде 100 дни. Това не би трябвало да стане за сметка на качеството “, разясни той.

Денков съобщи още, че в последните дни е видял медийни изявления информации за „ раздадени средства “ в много огромни размери – „ става въпрос за милиарди левове, без да е ясно дали са ориентирани дейно и ефикасно “, добави министър председателят.

„ Отново в медиите се появи информация за забавени процедури в някои министерства, където може да настъпят загуби в огромни размери. Не знам дали е правилно, би трябвало да се ревизира и наред с останалото да намерите време и да ревизирате какви огромни разноски са направени в министерства в последните седмици и месеци “.

„ На добър час, може да успеем, в случай че работим като екип “, сподели той в умозаключение. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР