Действащият шампион в НБА Голдън Стейт Уориърс спечели и третия

...
Действащият шампион в НБА Голдън Стейт Уориърс спечели и третия
Коментари Харесай

Голдън Стейт спечели и третия мач срещу Сан Антонио


Действащият първенец в НБА Голдън Стейт Уориърс завоюва и третия дуел със Сан Антонио Спърс и се приближи на една победа до класиране за втория стадий от плейофите. "Воините" завоюваха гостуването в Сан Антонио със 110:97, като в нито един миг от срещата не изпуснаха самодейността.

Кевин Дюрант вкара 26 точки за спечелилите, а за "шпорите" Ламаркъс Олдридж осъществя дабъл-дабъл - 18 точки и 10 битки.

Лидерите на двата тима Кауай Ленърд от Сан Антонио и Стеф Къри от Голдън Стейт пропуснаха и тази среща, а на нея не участва и наставникът на "шпорите" Грег Попович, чиято брачна половинка умря след дълготрайно боледуване. Ню Орлиънс Пеликанс също дръпна с 3-0 против Портланд Трейл Блейзърс след триумф вкъщи със 119:102. Следващият мач още веднъж ще се играе в Сан Антонио. Маями Хийт загуби от Филаделфия Севънти Сиксърс със 108:128 на собствен терен и гостите поведоха в серията с 2-1. Голямата звезда на Филаделфия Джоел Ембийд за първи път се появи на игрището в плейофите след контузия и означи 23 точки, колкото вкара и Горан Драгич за "горещите". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР