Действащите към момента противоепидемични мерки ще се прилагат без промяна

...
Действащите към момента противоепидемични мерки ще се прилагат без промяна
Коментари Харесай

Кабинетът реши мерките да останат до 21 декември

Действащите все още противоепидемични ограничения ще се ползват без смяна до 21 декември. Това е решено на работно заседание при премиера Бойко Борисов с членовете на държавното управление, на Националния действен щаб, на имунизационния щаб и кмета на София Йорданка Фандъкова, заяви държавната осведомителна работа.

" Мерките дават резултат и ще ги използван и тази седмица. На 21-ви сме поели ангажимент и би трябвало да го спазим ", съобщи Борисов.

Той уточни, че след 21 декември е значимо да бъде непокътнат баланс. Обществото би трябвало да продължава да работи рационално и отговорно, тъй че да не се усили още веднъж натискът към лечебните заведения, да не се загуби резултатът от рестриктивните мерки през трите седмици и грижата за здравето да бъде водеща, съобщи Борисов.

" Винаги сме били почтени с хората, по тази причина всеки ден следим и оценяваме обстановката, всички дружно би трябвало да минем през тази рецесия ", добави той.

Премиерът изиска в четвъртък да му бъде възложен обстоен отчет за обстановката, въз основата на който да бъде взето решение за ограниченията след 21 декември, тъй че жителите да са задоволително рано осведомени какво следва.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР