Действаща модерно оборудвана наркооранжерия е установена от разследващите в с.

...
Действаща модерно оборудвана наркооранжерия е установена от разследващите в с.
Коментари Харесай

Разкрита е оранжерия за отглеждане на канабис в монтанско село

Действаща съвременно оборудвана наркооранжерия е открита от проверяващите в с. Говежда. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Работата по случая стартира след постъпил действен сигнал. В две икономически пространства, с повърхност от към 300 кв. м, са открити огромно количество кофи с разсад на канабис с друга величина. За развъждането на растенията била построена система за капково напояване, сложени вентилатори, осветителни тела, апарат за премерване и поддържане на температурата и влажността на въздуха. На място, в пластмасов бидон, е открита суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис.
 Мексико с нова стъпка за легализирането на марихуана за персонални потребности Мексико с нова стъпка за легализирането на марихуана за персонални потребности
Камарата на депутатите на Мексико утвърди законопроект, което контролира потреблението, развъждането и търговията с марихуана за персонални нуж...
Иззети са пликове, машина за вакуумно пакетиране, електронна везна. Образуваното досъдебно произвеждане се води за осъществени закононарушения по член 354в, алинея 1 от Наказателен кодекс и член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс – развъждане на растения от рода на конопа и нелегално държане на наркотични субстанции за разпространяване. Разследването се води под управлението на Окръжна прокуратура – Монтана. Понастоящем се откриват притежателите на въпросните пространства. Назначена е дактилоскопна експертиза на конфискуваните на място следи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР