Действащ полицай от столичното Първо полицейско управление се е возил

...
Действащ полицай от столичното Първо полицейско управление се е возил
Коментари Харесай

Полицайка от Първо РПУ се возила с Георги Семерджиев във фаталната нощ! Бойко Рашков и Тенев я прикриват! Вижте Симона Радева - спътницата на убиеца

Действащ служител на реда от столичното Първо полицейско ръководство се е возил в джипа " Ауди Q7 " на шофьора-рецидивист Георги Семерджиев, който умъртви две дами на бул. " Черни връх ", заяви ПИК.

Бившият футболист на Левски е карал с близо 200 км. в час с нелегално притежавана полицейска лампа.
Разследващите са открили, че другият пътник на съдбовното Ауди, което при адския конфликт се разцепва на две, е бил служител на реда. Според източниците на ПИК служителят на Първо РПУ е жена.

 Полицайката Симона Радева Колаж на полицайката Симона Радева от нейния профил във Facebook
Източник: Фейсбук
А министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, който преди няколко дни на полицейския празник имаше наглостта да каже, че оценката му за работата на Министерство на вътрешните работи е отлична, още в сряда следобяд е знаел самоличността на полицайката.

Става дума за Симона Радева - патрулиращ служител на реда при Първо РПУ-София. По неофициална информация тя е отказала да спомага на следствието, което е забавило арестуването на Семерджиев.

 Полицайката Симона Радева Полицайката Симона Радева Източник: Фейсбук
Служителката на Министерство на вътрешните работи също предстои на наказателна отговорност, защото е избягала от местопроизшествието и се е укрила, въпреки да е била наясно с съдбовните последици от незаконното действие на каралия Георги Семерджиев.

 Полицайката Симона Радева Полицайката Симона Радева Източник: Фейсбук

Този факт обаче към сегашния миг се прикрива от Министерство на вътрешните работи и е премълчаван както от самия Рашков, по този начин и от началника на столичния КАТ - Тенчо Тенев. Тази заран в ефира на NOVA последният не обели и дума за вероятно присъединяване на чиновник на полицията в тежкия пътен случай, отдел два млади и почтени живота.

Припомняме, след двойното ликвидиране на пътя стана ясно, че Георги Семерджиев е имал в полицейското си досие близо 50-те нарушавания. Въпреки това обаче, от КАТ не се създали нищо, с цел да предотвратят съдбовния случай от столичния бул. " Черни връх ".

Книжката на провокиралия злополуката е била отнета на 11 юни, когато пътни служители на реда го стопират за инспекция в Студентски град. Тест на място е посочил, че Семерджиев кара под въздействието на два типа амфетамини. Въпреки това обаче не е бил задържан.

Припомняме, че през вчерашния ден Семерджиев бе арестуван, с помощта на следователите от Националната следствена работа.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР