Дейността на служба Военна полиция през 2017 г. съответства на

...
Дейността на служба Военна полиция през 2017 г. съответства на
Коментари Харесай

Служба Военна полиция отчете годишната си дейност

Дейността на работа " Военна полиция " през 2017 година подхожда на ролята, задачите и дилемите на Въоръжените сили . Това сподели шефът на службата бригаден военачалник Борислав Сертов по време на годишния доклад за активността на работа " Военна полиция ", оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.
 
Бригаден военачалник Сертов е отбелязал, че предпочитана задача на работа " Военна полиция " през 2017 година е била разкриването и предотвратяването на терористична активност, ориентирана против Министерството на защитата, структурите на директно послушание на министъра на защитата и Българската войска, войски и представители на Алианса, участващи в интернационалните военни мероприятия, провеждани на територията на страната.
 
През отчетния интервал не е получавана информация, свидетелстваща за директна терористична опасност , ориентирана против формированията и обектите на Министерството на защитата и Българската войска . Антитерористичната активност е реализирана в директно взаимоотношение със службите за сигурност и за публичен ред в страната, е отбелязал още началникът на работа " Военна полиция ".
 
По думите му се вижда спад в новообразуваните военни досъдебни производства, което свидетелства за нараснала успеваемост на провежданата от органите на службата превантивна активност, а откритите дейности по следствието оказват възпиращо влияние върху военнослужещи и цивилни чиновници, имащи планове да правят непозволени дейности или престъпления.
 
Заместник-министърът на защитата Анатолий Величков е връчил награди от името на министъра на защитата на военнослужещи от бранш " Издирване и задържане " към Регионална работа " Военна полиция " - София за реализирани резултати при осъществяване на задания по противопоставяне на тероризма, свързани с издирването на разположение, оповестено за общодържавно търсене.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР