Дейността на Изпълнителната агенция по горите и нейните структури продължава

...
Дейността на Изпълнителната агенция по горите и нейните структури продължава
Коментари Харесай

Над 8300 проверки са извършени в горските територии на страната


Дейността на Изпълнителната организация по горите и нейните структури продължава без спиране, като приоритет е реализирането на ефикасен надзор в горските територии. Това оповестяват от Изпълнителната организация по горите /ИАГ/. Повече от 8300 инспекции са осъществени през първата половина на март от екипите на ИАГ и районните дирекции по горите.

Съставени са 224 акта по Закона за горите. Проверяват се обекти за рандеман на дървесина, транспортни средства, физически лица. Агенцията ще продължи да реагира на всеки получен сигнал за нарушавания на горското и ловното законодателство.

ИАГ обезпечава опция за непрестанен развой и на обслужването на жителите, като по отношение на подхванатите ограничения, свързани с усложнената епидемиологична конюнктура в страната, заявяването на административни услуги, съвещания, информации, сигнали, оферти, тъжби и запитвания е целесъобразно да се осъществят посредством Системата за несъмнено електронно връчване на Държавната организация "Електронно ръководство ", посредством e-mail: [email protected], лицензиран пощенски оператор и на телефон 0298511512.

Обслужването на жители ще продължи да се прави и на място в обособени за това фронтофиси в Централното ръководство, както и в районните дирекции по горите, осведомят от Изпълнителна организация по горите./Дарик
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР