Дейностите стартират на 20 юли от страната на ул. Мармарлийска“От

...
Дейностите стартират на 20 юли от страната на ул. Мармарлийска“От
Коментари Харесай

Започва изграждането на улица „Козлодуй“ във Велико Търново

Дейностите започват на 20 юли от страната на ул. „ Мармарлийска “

От 20 юли /сряда/ във Велико Търново стартира построяването на улица „ Козлодуй “. Строителството започва от страната на ул. „ Мармарлийска “, поради което ще е належащо освобождение на метода и намиращия се в региона паркинг от коли.

Първите действия включват унищожаване на сухи дървета и растителност, попадащи в региона на плановото трасе, пренасяне на дървета, в това число от по-големи типове като чинар, както и полагане на ВиК-мрежа.

6 метра ще е широчината на пътното платно, към нещо ще бъдат завършени тротоари и джобове за съдове за боклук. Монтирано ще бъде ново улично осветяване. След цялостното асфалтиране ще бъдат положени и повдигнати пешеходни пътеки. Навсякъде, където е допустимо по трасето, ще бъде направени разширения за паркоместа

Улица „ Козлодуй “ разказва парк „ Дружба “, а край нея живеят повече от 500 фамилии. Проектът на Община Велико Търново е за изцяло създаване – от връзката с ул. „ Мармарлийска “ до пресечката с ул. „ Седми юли “. Инвестицията е за към 1,3 млн. лв..
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР