Дейностите по основния ремонт на ул. Калофер“ в Плевен са

...
Дейностите по основния ремонт на ул. Калофер“ в Плевен са
Коментари Харесай

Приключва основният ремонт на ул. „Калофер“ в Плевен

Дейностите по главния ремонт на ул. „ Калофер “ в Плевен са към своя край. Тази седмица ще бъдат готови тротоарите за изтичане на бетон, следва насипване с камък в подготовката за асфалтиране.
Улица „ Калофер ”, дружно с „ Гюмюрджина “, „ Кратово “, улица до ДГ „ Дружба “, „ Неофит Бозвели “, „ Странджа “, „ Бургас “, „ Ген. Колев “ и „ Ген. Столетов “, са включени в Инвестиционната стратегия на Община Плевен за 2021 година и ще бъдат ремонтирани за общо 1 300 000 лева Средствата бяха отпуснати с Постановление № 360 от 10 декември 2020 година на Министерския съвет.
 Кметът на Плевен и студенти разискаха опциите за съдействие Кметът на Плевен и студенти разискаха опциите за съдействие
Възможности за взаимно съдействие разискаха на среща с кмета Георг Спартански членове на Изпълнителния съвет на Националното предс...
Тампониране на единични дупки в настилката на бул. „ Г. Кочев “ и „ Русе “ ще извърши „ Инжстрой ” ЕООД в седмицата до 30 април 2021 година Дейността е в осъществяване на контракт „ Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и сигурност на придвижването на територията на гр. Плевен и кметствата без независим бюджет ”. От компанията ще работят и по тампониране на дупки на улиците „ Г. Бенковски “, „ П. Волов “, „ Охрид “, както и в четирите региона на жк „ Дружба “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР