Дейниъл Кормие винаги е бил открит относно деня на оттеглянето

...
Дейниъл Кормие винаги е бил открит относно деня на оттеглянето
Коментари Харесай

Кормие: Реваншът с Миочич вероятно ще бъде последния ми бой

Дейниъл Кормие постоянно е бил открит по отношение на деня на отдръпването си от дейна ММА кариера. Той твърдеше, че когато навърши 40 години, ще “окачи ръкавиците”. Но специфичната дата 20 март от дълго време отмина, а не щеш ли някогашният олимпийски играч по битка има плануван дуел против Стипе Миочич в UFC 241 този август в Анахайм, Калифорния.

Президентът на UFC - Дейна Уайт не скри от репортерите, че счита за изцяло допустимо Кормие да взе участие в още най-малко три ММА битки преди да завърши със спорта вечно. Брок Леснар, Стипе Миочич и Джон Джоунс. Това са трите имена, които бяха спрягани за евентуални противници на първенеца в тежка категория на най-голямата ММА организация в света. Сблъсъкът с Брок Леснар неотдавна пропадна като опция, тъй че по-късно останаха единствено Миочич и Джоунс. Стипе получи шанса да поправи грешката, която позволи в първото си излизане против Дейниъл.

“Винаги съм казвал, че ще се удрям, до момента в който навърша 40 години, което се случи през март. Исках да се удрям тогава, само че не съумях. Така че към момента считам, че това ще бъде последният ми ММА пердах. Не мисля, че ще се удрям постоянно по-късно.” споделя Кормие пред кореспонденти.

UFC 241 ще се организира на 17 август 2019 година в Анахайм, Калифорния. Главното събитие на вечерта ще бъде Кормие против Стипе Миочич за купата в тежката категория на UFC. Подгряващата среща ще се изиграе сред Нейт Диаз и Антъни Петис в полу-средната категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР