Дейна Уайт вярва, че Вейли Жан може да стане една

...
Дейна Уайт вярва, че Вейли Жан може да стане една
Коментари Харесай

Вейли Жан можела да стане от най-големите звезди на UFC

Дейна Уайт има вяра, че Вейли Жан може да стане една от най-големите звезди в историята на организацията. Жан е първата в историята шампионка в UFC от Китай, а в нейната татковина пазарът в неограничен. 30-годишната шампионка е с връх 20-1 в ММА и се намира в серия от 20 следващи победи. Тази година тя записа победа над Тиша Торес, а по-късно на родна земя нокаутира Джесика Андраж, с което завоюва пояса през август.

Сега китайката ще го брани против някогашната шампионка Йоана Йеджейчик през март и ще има късмет да се затвърди в категорията с победа над бивше великолепие като полякината. Уайт има вяра, че борбата сред двете ще бъде огромна работа и няма самообладание да я гледа. Ето какво още показа президента на UFC:

" Мисля, че Вейли Жан има голям капацитет. Тя продължава да пораства и да става огромна звезда. Искам да видя какво ще се случи през март във Вегас, където тя ще брани купата. Когато имаш войник въпреки това, който е първенец и брани купата във Вегас, то това има огромно значение в родната страна на този войник. Тя направи шоу в Китай, където я гледаха 1.3 милиарда диши. Ако тя продължи с успехите и пази купата, то това ще я направи още по-голяма звезда. Тя може да стане една от най-големите звезди в историята на UFC. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР