Дейна Уайт мечтае за битка между легендата Джон Джоунс и

...
Дейна Уайт мечтае за битка между легендата Джон Джоунс и
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Искам Джоунс срещу Адесаня през 2021

Дейна Уайт мечтае за борба сред легендата Джон Джоунс и Израел Адесаня през 2021 година. В изявление за BT Sport президента на UFC показа, че това е борбата, която най-вече желае да види идната година. Уайт ще даде всичко от себе си, с цел да я уреди, само че първо ще би трябвало да забележим двубой сред Израел Адесаня и Ян Блахович. " Bones " също ще бъде ангажиран, тъй като възнамерява дебют в тежка категория.

Уайт няма да му дава късмет за купата незабавно, тъй като Франсис Нгану ще получи тази чест през март. Това значи, че Джоунс ще би трябвало да направи дебют при тежките против някой от топ бойците, а по-късно да претендира за късмет. Всичко това са проектите все още, само че както постоянно всичко може да се промени. Ето какво сподели Дейна Уайт пред BT Sport:

" Джоунс против Адесаня е борбата, която доста бих желал да видя. Попитаха ме коя борба бих желал да направя през 2021 година. Това е борбата, която си предпочитам. Двамата с Джоунс се срещнахме преди седмица и имахме доста добър диалог. Той е подготвен. Джоунс е подготвен да се върне. Двамата се разбираме. "
Вижте тази обява в Instagram.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР