Дейна Уайт иска да види своя любимец Конър Макгрегър отново

...
Дейна Уайт иска да види своя любимец Конър Макгрегър отново
Коментари Харесай

Уайт: Има смисъл от завръщане на Макгрегър в точния момент

Дейна Уайт желае да види своя любим Конър Макгрегър още веднъж в играта. В началото на юни " The Notorious " разгласи в обществените мрежи, че се отдръпва от ММА, тъй като не е удовлетворен от отношението им към него. Макгрегър желал да се бие с Джъстин Гейджи, само че от UFC му отказали. В последните години огромната звезда изкара доста пари и жъне триумфи със своята марка уиски. Неговата мотивация за боеве към този момент не е толкоз огромна и Конър несъмнено може да си разреши живот без ММА.

В началото на годината Конър нокаутира Доналд Серони за 40 секунди и записа първа победа в ММА от 2016 година. Към момента той още се води в пенсия, само че не стопира да загатва, че ще се върне. Уайт счита, че има смисъл в това, само че в точния миг. Ето какво показа Дейна за своята звезда:

" Конър Макгрегър е в пенсия. Никога не се знае. Има много смисъл от завръщане на Конър Макгрегър в точния миг. Все още не знам по кое време ще е този прецизен миг. Просто се пробвам да стигна до 1-ви януари 2021 година. Моята цел е да стигнем до тази дата. Не желаеме нищо неприятно да се случва към този момент в идващите месеци на 2020 година. Нямам самообладание да свърши тази година. Това ще бъде най-лошата година в историята на човечеството. "
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) на Юли 31, 2020 в 9:27 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР