Дейна Уайт е доволен от това, което е видял миналия

...
Дейна Уайт е доволен от това, което е видял миналия
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Съмнявах се в Тейшейра, но повече няма да го правя

Дейна Уайт е удовлетворен от това, което е видял предишния уикенд в Лас Вегас от Глоувър Тейшейра. 41-годишния деец показа клетката със своя съотечественик Тиаго Сантос и мина през пъкъла, само че оцеля и победи.

Тейшейра два пъти падна в нокдаун и беше покрай загубата, само че се съвзе и удуши своя противник. Това беше негова втора поредна победа за 2020 година и 5-а поредна като цяло. Глоувър печели 6 от последните си 7 борби в UFC и 5 от тях са с привършване.

След борбата Тейшейра пожела нов късмет за купата и Дейна Уайт е склонен с него. Има обаче проблем, тъй като UFC към този момент оповестиха, че Блахович ще брани купата против Израел Адесаня и това е нещо, което би трябвало да решат. Ето какво показа Уайт след успеха на Глоувър:

" Глоувър Тейшейра не е в неточност. Той приказва, че заслужава и се бие при нас от доста време. Тази вечер изглеждаше ужасно и се намира в серия от победи. Забавното е, че всякога, в който го отчислявам и се колебая в него, той ме опровергава. Беше необикновен довечера. Трябва да забележим какво ще вършим. Аз го чух и съм склонен с него. Приемам го на съществено. Повече няма да се колебая в него. "
Вижте тази обява в Instagram.
на Ное 5, 2020 в 7:00 PST

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР