Дейна Уайт беше гост в The Jim Rome Show и

...
Дейна Уайт беше гост в The Jim Rome Show и
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Ще направим нещо с Флойд в края на 2020 година

Дейна Уайт беше посетител в The Jim Rome Show и показа, че договорката сред него и именитият Флойд Мейуедър е истина. Двамата дружно гледали мача на Клипърс и по време на баскетболната среща постигнали джука спогодба. Мейуедър показа, че желае да се бие в бокса против войник на UFC, както преди години направи среща с Конър Макгрегър, която му донесе много милиони.

Непобедената легенда обича доларите и е подготвен още веднъж да постави ръкавиците, с цел да изкара лесните пари. Уайт е оптимист, че всичко сред тях ще се получи и двамата ще създадат нещо огромно в края на 2020 година. Ето какво сподели Дейна за своята връзка и непобедения първенец:
View this post on Instagram
What do you think Floyd Mayweather and Dana White are planning? Via The Rich Eisen Show

A post shared by Fight Network (@fightnet) on Dec 6, 2019 at 9:15am PST

" Истина е това с Флойд. Двамата седнахме дружно на мача на Клипърс и започнахме да приказваме и стигнахме до договорка. Ако всичко е тъкмо, то тогава ще би трябвало да приказваме с неговия управител през март и ще реализираме договорката на хартия. Ако всичко мине добре, то тогава двамата с Флойд ще създадем нещо през октомври или ноември 2020 година. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР