Дейм Естер Рантцен сподели мечтаната си последна вечеря, преди да

...
Дейм Естер Рантцен сподели мечтаната си последна вечеря, преди да
Коментари Харесай

Дама Естер Рантцен споделя планове за последното си хранене, преди да бъде евтаназирана в края на битката с рака

Дейм Естер Рантцен показа мечтаната си последна вечеря, преди да постави завършек на живота си посредством асистирано самоубийство - и това е храна от неща, които не Не съм склонен с нея.

83-годишната телевизионна водеща разкри предходната година, че е била диагностицирана с рак в терминален етап и е водила акция за узаконяване на самоубийството, подпомагано от доктор, в Обединеното кралство. Телевизионната звезда, която също сътвори благотворителната организация Childline през 1986 година, се записа в основаната в Швейцария клиника за евтаназия Dignitas.

Дейм Естер се надява да може да постави завършек на живота си, когато почувства, че е подобаващото време за нея, само че не желае фамилията й да бъде глобено, в случай че й оказват помощ да пътува до Швейцария. Съгласно настоящите закони тези, които оказват помощ на тези, които търсят асистирано самоубийство в чужбина, могат да бъдат упрекнати в ликвидиране - и телевизионният оператор се надява, че законите ще се трансформират, преди тя да стигне до точката на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР