Дейм Естер Ранцен казва, че гледането на промяната на сезоните

...
Дейм Естер Ранцен казва, че гледането на промяната на сезоните
Коментари Харесай

Дама Естер Ранцен разкрива сърцераздирателни признаци, че е към края на битката с рака

Дейм Естер Ранцен споделя, че гледането на смяната на сезоните и прекарването на времето с внуците й е „ скъпо “, защото това може да е последната й пролет.

Журналистката и телевизионна водеща, на 83 години, има четвърти етап на рак на белите дробове и възобнови апелите си за спор и гласоподаване за легализирането на асистираното умиране, като сподели, че ще почувства „ убеденост “, знаейки, че личната й гибел може да бъде „ почтена “.

„ Това е непрекъснат декор на всичко, което върша “, споделя тя. „ Гледам по какъв начин изникват пролетните цветя и си мисля: „ Това евентуално е последната ми пролет “. Когато приказвам с внуците си, когато идват да ме посетят, съзнавам, че тези моменти са скъпи. Те може да са последните мемоари, които имат за мен.

„ Собствената ми гибел е непрекъснато в съзнанието ми. Би ми вдъхнало толкоз доста убеденост, в случай че можех също по този начин да знам, че без значение от напредването на заболяването, каквато и болежка да предизвиква, където и да ме удари по-късно, въпреки всичко ще имам избо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР