Дейм Дениз Луис обяви, че временно“ се е оттеглила като

...
Дейм Дениз Луис обяви, че временно“ се е оттеглила като
Коментари Харесай

Дениз Луис се оттегля като президент на Обединеното кралство по лека атлетика, „за да защити“ ролята си на анализатор на BBC

Дейм Дениз Луис разгласи, че „ краткотрайно “ се е отдръпнала като президент на Обединеното кралство по лека атлетика (UKA) единствено два месеца откакто беше назначена.

Седмобойката, носителка на златен олимпийски орден, взе решение след въпроси по отношение на това, че съчетава ролята си с работата си като специалист за BBC. Луис беше определен за президент през декември, заменяйки някогашния олимпийски спринтьор Джейсън Гардънър.

Въпреки това, тя продължи да работи като анализатор на BBC, което докара до въпроси за това по какъв начин Луис може да комбинира двете функции, като се има поради, че нейната експертна работа може да включва сериозно отношение към спортистите и треньорите на UKA. След разногласието Люис реши да „ се отдръпна краткотрайно “ преди Световното състезание по лека атлетика на закрито в Глазгоу този уикенд.

В обява в своята история в Instagram тя написа: „ Трябваше да направя мъчно решение да се отдръпва краткотрайно от ролята си на президент на UKA - с идните олимпийски игри и забързано лят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР