> Деянието е наказуемо по чл. 345, ал. 1 от

...
> Деянието е наказуемо по чл. 345, ал. 1 от
Коментари Харесай

Мъж монтира фалшива табела на колата, наказаха го с 1 000 лв.

> Деянието е наказуемо по член 345, алинея 1 от Наказателен кодекс. По време на инспекция на 23 март 2017 година в пункт за пререгистрация на транспортни средства към бранш " Пътна полиция " при Министерство на вътрешните работи - Варна е открито, че 41-год. мъж си служи с неистинен надзорен знак - предна регистрационна табела за лек автомобил, неиздадена от съответните оторизирани органи. 

Оказало се, че към половин година преди таза дата подсъдимият си купил кола с изчезнала предна табела и регистрация в друга административна област на страната, само че с цел да може да я употребява през това време, по непостоянен метод се снабдил и инсталирал върху колата си подправената табела.

41-годишният мъж е с чисто правосъдно минало, само че има налагани санкции за разнообразни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. По импортирано от прокуратурата разпореждане с предложение за освобождение от наказателна отговорност, Районен съд - Варна му наложи административно наказване - санкция в размер на 1000 лв.. Съдебното решение предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР