Деян Станкович ще получава 700 хиляди евро годишна заплата начело

...
Деян Станкович ще получава 700 хиляди евро годишна заплата начело
Коментари Харесай

Разкриха заплатата на Деян Станкович начело на Сампдория

Деян Станкович ще получава 700 хиляди евро годишна заплата отпред на италианския Сампдория.

Очаква се назначението на 44-годишния експерт за старши треньор на клуба от Серия А да бъде оповестено до броени дни. Двете страни са постигнали цялостно единодушие в договарянията и остава единствено формалното сключване на контракта.
 Деян Станкович: Помня Световното състезание в Америка, Стоичков направи знамение
Деян Станкович: Помня Световното състезание в Америка, Стоичков направи знамение

" Имахте огромни играчи "

Освен главната заплата Станкович ще получи и спомагателен бонус от 400 хиляди евро, което ще усили бъдещите му доходи от Сампдория до 1,1 милиона евро.

" Помня великата история на клуба и бих желал да можех да съм на терена в полуфиналите на Шампионската лига през 1992 година в София, само че бях прекомерно млад. За мен идването в Сампдория е огромен триумф ", съобщи Деян Станкович пред италианското издание primocanale.it.

" Ситуацията не ме плаши. Историята на клуба е задоволителна мотивация за мен. Доволен съм от играчите, които са разполагаем ", сподели още Станкович, който в края на август напусна някогашния си клуб Цървена звезда поради неуспеха в опита да го класира за груповата фаза на Шампионската лига

Сампдория заема последно място във краткотрайното класиране в италианското футболно състезание с едвам 2 точки след 8 кръга и няма победа досега. Тимът от Генуа ще гостува на Болоня в събота, 8 октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР