Деян Николов цитира статия на Иван КостовЕдна седмица ни дели

...
Деян Николов цитира статия на Иван КостовЕдна седмица ни дели
Коментари Харесай

„Възраждане“ с декларация за референдума за лева: Една седмица ни дели от унищожаване на демокрацията


Деян Николов цитира публикация на Иван Костов

Една седмица ни дели от цялостното заличаване на демокрацията. Това съобщи в декларация от парламентарната естрада депутатът от „ Възраждане “ Деян Николов, който настоя Народното събрание да съблюдава закона за директното присъединяване до жителите, изискващ до 7 юли да бъде гласувано провеждането на народен референдум за опазване на българския лев до 2043 година при над 400 000 подписа:

„ Ние към този момент имаме протокол от ГРАО, който удостовери над 470 000 годни подписа, а през вчерашния ден в правна комисия ръководещата коалиция от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи отхвърлиха точката за референдум от дневния ред, което е тъпо, в случай че сте наредили на марионетките си в Народното събрание да нарушат закона като не гласоподават решения за осъществяване на референдум, с цел да провокирате нас от „ Възраждане “, след което да употребявате реакцията ни като инструмент за агитация и опит за заличаването ни, то няма да съумеете “.

Николов напомни обява на Иван Костов, който назова „ гуруто на днешната градска десница “.

Ще си разреша да изтъквам и къса част от публикация в „ 24 часа “ от 2009 година още веднъж на вашия кумир Иван Костов, само че този път със заглавие „ Предсрочно да въведем еврото? Малоумие е “, където написа:

„ Най-мрачния вид за българската парична система е едностранно да се евроизира. Това е безумие, на всичко от горната страна неприемливо за Европейската централна банка. “

„ Съдбата в действителност има възприятие за комизъм. Не ние, а Иван Костов ви споделя, че концепцията ви е малоумна “, сподели от трибуната Деян Николов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР