Деян Николов е кандидатът за кмет на София на Възраждане.

...
Деян Николов е кандидатът за кмет на София на Възраждане.
Коментари Харесай

Деян Николов е кандидатът на Възраждане за кмет на София

Деян Николов е претендентът за кмет на София на " Възраждане ". Той е икономист, измежду учредителите на софийската организация на партията.

" Столицата е най-големият град и значително най-важният, само че има и големи проблеми. Моделът на ръководство остава еднакъв. Имаме голям запас, само че, за жалост, той се разпределя по неправдив метод. Без значение кой е кмет, моделът на ръководство е еднакъв ", съобщи Николов.

" Ще предложим претендент, който ще направи столицата град за образец, нещо, което в този момент не е по този начин. Да създадем по този начин, че София да се трансформира в желан град за развъждане на деца ", съобщи при представянето водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Столицата има големи проблеми. София не е единствено на софиянци, тя е лицето на България, това е 13-ият по величина град в Европа ", уточни още Костадинов.



Снимки: БГНЕС, списък

Според Николов моделът би трябвало да се промени и да има децентрализация на власт.

" Аз не мога да отида и да поправям персонално всяка плочка в София, сега едни хора живеят в затворени комплекси, а други в гета. Кметът не би трябвало да мери фугите. Той би трябвало да има визията за развиването на града не за идващите 4 години, а 14 години. Софиянци би трябвало да бъдат питани доста постоянно по наболели тематики в града и поемам уговорката да има локални референдуми доста постоянно ", съобщи Николов.

Сред главните цели на " Възраждане " са ограничения за тапите и пренаселването на София, защото градът не пораства по повърхност, София, по думите му, е сбита в центъра; чистотата и ограничения против замърсяването на въздуха; облагородяване и поддръжка на огромните тревни площи


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР