Деян Неделчев, по-известен като Икебаната е един от най-ексцентричните родни

...
Деян Неделчев, по-известен като Икебаната е един от най-ексцентричните родни
Коментари Харесай

Певецът Деян Неделчев – Икебаната на 60: Мечтая за гарсониера на Канарските острови

Деян Неделчев, по-известен като Икебаната е един от най-ексцентричните родни реализатори. Често хвърля в потрес феновете си с текстовете, които освен разсмиват, а и предизвикат хората към по-дълбоки метафизичен размишления и пристрастености.

 

Занимава се с пеене от дете, а кариерата му започва стремително от „ Дом на моряка “ в Русе и минава надалеч зад рамките на страната ни. Преобладаващата част от годината прекарва на Канарските острови, където мечтае да си купи апартамент, тъй като климатът и океанът там, го зареждат позитивно.

 

Признава, че на 60 се усеща като на 20, тъй като е едно огромно, пораснало дете и това се вижда на всички места. Категорично отхвърля да порасне и заради тази причина наподобява юношески. Макар и да не съблюдава хранителен режим, постоянно се храни здравословно – зеленчуци, плодове, а от време на време си готви и манджи, само че без никакво месо. Пие по 2 литра вода на ден, в никакъв случай не е пушил или вземал опиати, пие рядко – единствено във връзка (1-2 чаши бяло или алено вино). Задължително върви по 8-10 км. Пеш и прави упражнение. Спи по доста – 9-10 часа.

 

Доволен е, че огромна част от частите си записал на италиански, испански, британски, немски и полски и умее да прави от нищо нещо. На юбилея си тази година бил в компанията на майка си, брат си и испанската му другарка Марина, както и още неколцина близки другари в ресторант в Русе.

Много държи на приятелите си, които не са доста, само че са тествани през годините.

 

Вярва в любовта и знае, че не идва, когато я желаеме, а когато минимум я чакаме. Признава, че сантименталните филми му разтапят сърцето и постоянно плаче.

Никога не е мислил с какво би се занимавал, в случай че не беше станал артист, защото постоянно това е била фантазията му. Предполага, че в случай че въпреки всичко по някаква причина се бе разминал с музиката, щял да следва география, с цел да стане екскурзовод или нещо сходно.

 

Най-голямата му фантазия е да се върне да живее на Канарските острови, тъй като това е мястото, на което се е чувствал най-добре. Там 365 дни в годината е плаж, цветя, слънце, живот, без безусловно никакъв стрес – ставаш по къси гащи, пиеш си кафето… Мечтае си да си купи малко жилище и да се откри там. Би желал гарсониерата му да не е на морето, а в основния град на Канарите. Вярва, че ще събере пари, поради обстоятелството, че там парцелите са по-евтини от тези в България.

 

Не се тормози от старостта и измененията, които носи напредването на възрастта. Гледа на старостта като на нещо хубаво, даващо опция да направиш преоценка на живота си. От друга страна би трябвало да си здрав душевен и физически – да не изключва компютърът.

 

И след петилетка вижда себе си същата луда глава и неспиращ да прави песни. Не ламти за доста пари, а за задоволително, че да си заплаща сметките и да заделя за песни, тъй като спонсори не се задават отникъде.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР