Деян Лозев призна, че е много щастлив от преминаването си

...
Деян Лозев призна, че е много щастлив от преминаването си
Коментари Харесай

Деян Лозев след трансфера в Левски: Много съм развълнуван, това е голяма крачка в моята кариера

Деян Лозев призна, че е доста благополучен от прекосяването си в Левски. 26-годишният десен бранител, който пристигна на " Герена " от Арда, по-рано през днешния ден подписа контракт със столичани за три години. Ето какво показа националът за Левски ТВ:
 Деян Лозев подписа публично с Левски
Левски удостовери ТОПСПОРТ, " сините " подписаха с Деян Лозев

Срокът на договора е за 3 години

" Чувствам се много разчувствуван, защото това е огромна крачка в моята кариера. Радвам се доста, че ще имам опцията да пазя цветовете на най-големия тим в България. Не съм мислил и за секунда, когато разбрах, че Левски ме желае, желаех да дойда тук. Единственото нещо, което трябваше да се оправи, защото бях с контракт, беше двата клуба да се схванат. Радвам се, че се схванаха и през днешния ден към този момент съм тук.

Впечатленията ми от Левски през есенния полусезон са положителни. Не съм работил с господин Хубчев, само че той е потвърден експерт в България. Надявам се да съм здрав и да съумея да заслужа доверието на господин Хубчев, това е най-основната ми цел ", разяснява Лозев за Левски ТВ.

Бранителят е второто ново попълнение в тима на Левски в паузата в шампионата, откакто през вчерашния ден с клуба парафира и полузащитникът Симеон Славчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР